Доки українці чесно працюють та платять податки у бюджет, дехто цей бюджет спустошує та дивним чином уникає відповідальності.

Про масштабну схему з розкрадання сотень мільйонів народних гривень пише на сторінці в Facebook спільнота "Київ Проти Корупції".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Євген Бамбизов, очолює Офіс великих платників податків - зараз головний і перспективний "схемщик" за розкрадання державних коштів в Україні! На хвилиночку – дві третини надходжень до бюджету країни. Чи не в бюджет? А на пряму в касу Порошенко? Принаймні значна частина цих коштів. Треба сказати, що Бамбизов якось дивно уцілів при "зачистці" Матіосом "харківського куща" податківців. Затримали практично всіх "старших" товаришів Бамбизова, які керували його "схемотехнікою", а самого Бамбизова не чіпали. Може бути, він також як Насиров просто "здавав" старших товаришів? Тому і вцілів? Не виключено", - йдеться у пості.

На думку авторів, в одинці Бамбизов не працював, звичайно ж мав спільників, серед яких виділяють Ніну Южаніну, яка очолювала комітет ВР з податків та саме вона просувала скандальний закон, що стосується євроблях.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Саме так ця команда викачувала з держави сотні мільйонів доларів. Але звісно, як пояснюють автори, усе це відбувалось під прикриттям.

"Замітали сліди подільники - Ломака Євген (в. о. заступника начальника Офісу Платників податків) та Бондар Лариса (перший заступник начальника Офісу Платників податків). Завдяки цим шавкам відбувався кругообіг бариг в Україні останні 5 років! Порошенко і Кононенко у своїй частці, Бамбизов з Южаніною - у своїй, а пішаки Ломака і Бондар їдять свої недоїдки з держбюджету". - йдеться у статті.

Але ж це народні гроші, які крадуть просто з наших кишень, кошти тих, хто працює та платить податки. І ця зграя шахраїв і досі "висмоктує кров з країни, поки ніхто нічого не робить!".

Нагадаємо, одіозний чиновник шокував своїм мільйонним автопарком.

Як повідомляв раніше Знай.ua, європейський експерт пояснив необхідність включення витрат на доставку в формулу Роттердам+

Також портал Знай.ua писав, що періодичні нападки на мера Одеси Геннадія Труханова не відображають реальної суті речей.