Експрезидент України Петро Порошенко зволив пояснити причину своєї відсутності на Ході Гідності до Дня Незалежності. Захід відбувся вранці в суботу, 24 серпня, в самому центрі Києва, на Майдані. Про це повідомляють ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

"Тому що не було параду. Я в цей час був на молитві в Софії, я в цей час віддавав шану нашим бійцям. Я з повагою ставлюся до права президента проводити або не проводити паради", - прокоментував Порошенко свою відмову.

До того ж, колишній глава держави акцентував увагу на необхідності проведення парадів у воюючій країні. Також Порошенко пообіцяв робити все для того, щоб парад виконував функцію, зокрема за об'єднання країни і підтримки патріотизму.

ЗМІ наголосили, що в ході взяли участь Леонід Кравчук, Леонід Кучма і Віктор Ющенко, але Петро Порошенко сказав, що "не знав, що там буде".

Політику також поставили питання про офіційне запрошення на цей захід.

"Думаю, що так", - відповів п'ятий президент України.

Нагадаємо, що спливли "подвиги" багатющою чиновниці режиму Порошенко.

Як повідомляв портал Знай.ua, Петро Порошенко не був присутній на першій частині святкування.

Також портал Знай.ua писав, що П'ятий президент України Петро Порошенко не був присутній на урочистостях з нагоди 28-й річниці Незалежності України.