Українцям не дають спокою відгомони правління президента Петра Порошенка. Так, у мережі блогер Михайло Шнайдер показав громадськості ще одного чиновника, який запам'ятається корупційними подвигами.

Про це стало відомо завдяки публікації Михайла Шнайдера в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Оксана Маркарова

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Знайомтесь це міністр фінансів України, Оксана Маркарова. Оксана Сергіївна МІЛЬЙОНЕРКА і цінителька Розкоші. Вона володіє: ТРЬОМА квартирами в Києві, квартирою у Львові, ДВОМА заміськими будинками і П'ЯТЬМА ділянками під Києвом. В автопарку у нашої "Героїні": Хонда Акорд, Мерседес СL500 і Тойота Хайлендер. Також Оксана Сергіївна задекларувала: кінь ганноверської породи, колекцію графіки Українських митців 19-21 століть, колекцію дорогоцінних монет, і збори антикварних Книг. На банківських рахунках і готівкою, Оксана зберігає понад 8 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ. Вражає? І це тільки те, що вона вважала за потрібне внести в свою Декларацію. Ну і звичайно, всі ці багатства, були нажиті "Непосильною" працею на благо нашої Держави. Адже ще починаючи з 2015 року, Оксана Сергіївна займалася "Порятунком" Української економіки, під чуйним керівництвом знаменитої Яресько. Ось таких "Цінних" кадрів, залишив після себе Петро Олексійович. Хоча я щиро сподіваюся, що незабаром, ми про них забудемо НАЗАВЖДИ...", - написав Михайло Шнайдер.

Нагадаємо, Кравчук напророкував українцям світле майбутнє при Зеленском: всупереч словами Путіна про "випадкову державу".

Як повідомляв Знай.uа Україні вигідно закуповувати вугілля за формулою "Роттердам+", яку третій рік розслідує НАБУ, - експерт.

Знай.uа писав, як заробити на хабарі: у Зеленського знайшли українцям прибуткову роботу, може зайнятися кожен.