Українцям не дають спокою відгомони правління президента Петра Порошенка. Так, у мережі блогер Михайло Шнайдер показав громадськості ще одного чиновника, який запам'ятається корупційними подвигами.

Про це стало відомо завдяки публікації Михайла Шнайдера в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Оксана Маркарова

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила

Без снігу, але з різкими морозами: синоптик розповіла про погоду в Україні взимку

Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Знайомтесь це міністр фінансів України, Оксана Маркарова. Оксана Сергіївна МІЛЬЙОНЕРКА і цінителька Розкоші. Вона володіє: ТРЬОМА квартирами в Києві, квартирою у Львові, ДВОМА заміськими будинками і П'ЯТЬМА ділянками під Києвом. В автопарку у нашої "Героїні": Хонда Акорд, Мерседес СL500 і Тойота Хайлендер. Також Оксана Сергіївна задекларувала: кінь ганноверської породи, колекцію графіки Українських митців 19-21 століть, колекцію дорогоцінних монет, і збори антикварних Книг. На банківських рахунках і готівкою, Оксана зберігає понад 8 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ. Вражає? І це тільки те, що вона вважала за потрібне внести в свою Декларацію. Ну і звичайно, всі ці багатства, були нажиті "Непосильною" працею на благо нашої Держави. Адже ще починаючи з 2015 року, Оксана Сергіївна займалася "Порятунком" Української економіки, під чуйним керівництвом знаменитої Яресько. Ось таких "Цінних" кадрів, залишив після себе Петро Олексійович. Хоча я щиро сподіваюся, що незабаром, ми про них забудемо НАЗАВЖДИ...", - написав Михайло Шнайдер.

Нагадаємо, Кравчук напророкував українцям світле майбутнє при Зеленском: всупереч словами Путіна про "випадкову державу".

Як повідомляв Знай.uа Україні вигідно закуповувати вугілля за формулою "Роттердам+", яку третій рік розслідує НАБУ, - експерт.

Знай.uа писав, як заробити на хабарі: у Зеленського знайшли українцям прибуткову роботу, може зайнятися кожен.