У Києві розпочалася Хода гідності до 28-ї річниці Дня Незалежності України. Президент взяв участь в урочистій події та звернувся до українців.

Зеленський розповів, що кожен ранок у нього розпочинається з смм-повідомлення генерального штабу:

"Цифри можуть бути різними. Але тільки одна робить ранок добрим – це нуль. Обстрілів – нуль, втрат – нуль". Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Президент закликав українців висловити вдячність усім захисникам. Він сказав, що не зовсім вірно казати, що Україні лише 28, бо до 1991 року країна встигла чимало.

"До 1991 ми встигли чимало: відбулося хрещення Київської Русі, Федоров видав "Апостол", на світ з'явилася Конституція Пилипа Орлика".

День Незалежності 2019

Зеленський назвав Україну багатовіковою та одночасно молодою. Президент України наголосив, що незалежність не з'явилась чарівним змахом палички.

"Активна боротьба за неї почалася понад 100 років тому, тривала вона і в часи СРСР. Микола Руденко, Василь Стус, Петро Григоренко, В'ячеслав Чорновіл, Левко Лук'яненко – учасники Революції на Граніті. І це далеко не весь список всі тих, хто боровся за Незалежність України. Хтось – ціною власної свободи, а хтось – ціною життя". Володимир Зеленський

Нагадаємо, у Зеленського анонсували важливий закон для ветеранів: "Без годівниці для чиновників".

Як повідомляв Знай.uа, у "Слузі народу" відбуваються дивні речі довкола Дубинського: Разумков пояснив, що не так із колегою Зеленського.

Також Знай.uа писав, Разумков зі "Слуги народу" назвав три головні реформи команди Зеленського: Супрун вже варто нервувати.