Найменше голосів на позачергових виборах у Верховну Раду України 9-го скликання серед досі діючих народних депутатів набрали Наталія Веселова (4 голоси), Надія Савченко (8 голосів) і Андрій Немирівський (188 голосів).

Про це повідомили на сторінці програми "Схеми" в Twitter і опублікували відповідну інфографіку. За трійкою лідерів" вишикувалися Сергій Мельничук (233 голоси), Ігор Мосійчук (420 голосів), Михайло Гаврилюк (512 голосів) і Олександр Дубінін (970 голосів).

"Вони – поки ще діючі нардепи Ради 8-го скликання, які хотіли ще раз отримати мандат вже в новій Раді. Але врешті-решт програли на виборах", – прокоментували зображення.

Нардеп 8-го скликання Немирівський

Так, Наталя Веселова – позафракційний народний депутат України 8-го скликання, а також секретар Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Надія Савченко – український державний діяч і політик, нардеп, Герой України. Саме вона після того, як набрала всього 8 голосів на позачергових виборах до ВРУ, публічно попрощалася з місцем у парламенті. Савченко також знялася в фотозйомці в смарагдовій сукні на морі і викликала бурхливу реакцію мережі. Пізніше нардеп опублікувала нові знімки у цьому вбранні.

Андрій Немирівський – народний депутат 8-го скликання, член партії "Солідарність", а також активний учасник Дніпровського Майдану.

Нагадаємо, новообрана депутатка з "Слуги народу" різко пройшлася по Богдану.


Як повідомляв раніше Знай.uа, "Кого хвилює тюрбан, якщо всі дивляться на купальник".


Також Знай.uа писав про те, що у Путіна зробили скандальну заяву про об'єднання з Україною.