Про те, що чиновники продовжують красти гроші з бюджету каже ситуація з затриманням заступника міністра з Донбасу та Криму Юрієм Гримчаком.

Про це стало відомо завдяки повідомленням телеведучого Ігоря Лесева в програмі "Не добрий вечір".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"…вимальовується цікавиц ланцюжок. Хабар призначався по лінії Мінкульту. А там своя фауна диких тварин під проводом Нищука. У них вже істерика. Типу, ми взагалі не при справах. А Мінкульт повинен був дати дозвіл на будівництво в Києві. Звичайно, в заповідній його частини. А це вже великий привіт Віталіку. Щоправда, Кличко зараз, як завжди, не в Києві. У нього ж літо. Але зв'язка в цілому зрозуміла. Пацанва перед дембелем все також пиляють бабло", - зазначив він.

Юрій Гримчак

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

При цьому Лесев запропонував українцям "оцінити дно", яке процвітало при Порошенко.

"При Порошенко хабарі стали давати в кабінеті Президента. Це не моя фантазія. Це свідчення втікача депутата Онищенко. А кур'єрами виступають заступники міністрів. А потім у нас дивуються, як естрадний артист став главою держави. І адже це маленький, крихітний епізод ери Порошенко. Ці ж сволота пограбували і зґвалтували всю країну. Подивіться на цього пупса Кравцова з Укрзалізниці. Ви можете хоч кудись в нашій країні купити без проблем квиток? А це бородате непорозуміння отримує по мільйону зарплати на місяць. І виписує собі премії по 6 лямів", — підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, генеральна прокуратура України проводить обшук в будинку вірного соратника Петра Порошенка. Про це повідомила у соцмережі його дружина.

Нагадаємо, Жидков з Кварталу 95 жорстко обрізав крила WizzAir: почав прямо в аеропорту, кумедне відео.

Як повідомляв Знай.uа Азарова гарненько "потрясли": вілли, землі, мільйонні рахунки - чого ще позбудеться "дружок" Януковича.

Знай.uа писав, фатальна помилка дозволить Гримчаку спокійно вийти на свободу: суд засудив іншу людину.