Кабінет міністрів України підписав угоду з урядом Співдружності Домініки про скасування візових вимог. Відповідне рішення прийнято на засіданні уряду в середу, 14 серпня.
Згідно з документом, громадяни держав сторін угоди, в'їжджають, перебувають, перетинають територію держави іншої сторони без віз за умови, що тривалість їх перебування не перевищує 90 днів протягом 180 днів.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Якщо ж громадяни планують перебування в країні понад 90 днів, в такому випадку їм необхідно отримати візу, яка оформляється без сплати збору, у дипломатичному представництві або консульстві держави іншої сторони перед в'їздом на її територію.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще
Довідка: Співдружність Домініки - держава на однойменному острові з групи Малих Антильських островів у Карибському морі.

На сьогодні українці можуть відвідувати без візи 127 країн світу.

Нагадаємо, Україна понилила свої позиції в світовому списку. Дві країни скасували безвізовий режим. Тепер для поїздок в Нікарагуа і Тувалу потрібно оформляти візу.

Як повідомляв портал Знай.ua, заробітчани вирушають підкорювати нову європейську країну.

Також Знай.ua писав про те, що незабаром в Україні розпочнеться другий етап реалізації системи накопичувальних пенсій.