У популярного російського відеоблогера Юрія Дудя запитали, щоб він сказав президенту РФ Володимиру Путіну, якби у них відбулася зустріч.

До речі, подібне питання сам журналіст неодноразово ставив тим, у кого він брав інтерв'ю, а потім викладав на своєму YouTube-каналі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, Юрій Дудь відповів, що повторив би те саме слово, яке сказав лідер групи "Ленінград" Сергій Шнуров. Блогер уточнив, що це слово "вистачить".

Юрій Дудь

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, через мережу поширилося відео, на якому у президента РФ Володимира Путіна на ногах видно дивні опуклості під носками. Користувачі припустили, що це можуть бути кальсони або навіть зброю.

Як повідомляв портал Знай.ua, офіцер ФСБ Олександр Литвиненко перед смертю звинуватив Путіна в педофілії. Силовик розповів про записи сексу Володимира Путіна з хлопчиком, знятої прихованою камерою в квартирі на Поляні.

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Путін поступово втрачає свої владні повноваження через процеси активізації діяльності силових органів.