Господар Кремля Володимир Путін не припинить зусилля щодо поділу України. Про це в інтерв'ю "Апострофу" сказав блогер Олексій Арестович.

"Він швидко не відмовиться від інструментів ЛНР, ДНР, які такою кров'ю і такою ціною створював, економічної у тому числі. Так, на фронті можуть цілими місяцями не стріляти, але періодично бойові дії будуть поновлюватися. Тому що Путін хоче запустити процеси реформ за своїм сценарієм. Його завдання – федералізація України, замість децентралізації, а далі – фінляндизація", - сказав він.

Путін

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Блогер додав, що через 10-15 років від Росії піде етап поглинання. Бо наразі українці відбиваютьсяся тільки, а той, хто відбивається, завжди програє. Чогось так песимістично налаштований Арестович.

"Принаймні, частини території, СРСР-2 створюватимуть - спочатку Білорусь, потім Україна. Путін буде по максимуму намагатися впливати на ці процеси. Тому війну на Донбасі треба вести, виходячи з глобальних цілей Путіна, а це відновлення СРСР-2, хоча б за рахунок частини території України. Ми цього не можемо допустити", - додав він.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Блогер впевнений, що треба наступ включати і звертатися до українців в Росії, білорусам, говорити, що є альтернатива Москві. Є інтегруючий процес на пострадянському слов'янському просторі, від Білого моря до Чорного. І залучати потік російських мігрантів, розумних людей, які сюди переїжджають.

Нагадаємо, Саакашвілі розкрив Зеленському слабке місце Путіна: "Ласкаво просимо до клубу".

Як повідомляв "Знай.uа", народний депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул подав і зареєстрував у парламенті проект постанови про звільнення директора Українського інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича.

Також "Знай.uа" писав, що Порошенко призначив нових членів ВРП: одним махом узурпував владу.