Стало відомо, що помічник кандидата в депутати Олександра Гончаренка від партії "Сила і честь" Олексій Шкільний погрожував дітям розстрілом через те, що вони проїхали на скейтбордах біля його машини. Про це повідомляє журналіст Ігор Колтунов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

За словами журналіста, Шкільний поставив своє авто на пішохідному тротуарі, поруч з яким проїхали діти і підлітки на скейтах. Після цього власник машини почав погрожувати підліткам, що вистрілить у них з вікна, якщо вони ще хоч раз проїдуть тротуаром поруч з його машиною.

Співробітник ЗМІ вирішив втрутитися в події і підійшов до чоловіка з увімкненою камерою. А той дістав телескопічну палицю і спробував забрати телефон у журналіста, погрожуючи йому вбивством.

Варто відзначити, що на цьому конфлікт не завершився. Шкільний підігнав другу машину, мабуть, бажаючи продемонструвати свою важливість.

"В цей раз Mersedes S500, держномер АА 7770 Е. Ну, спасибі що не виволік все своє майно з дому. Непробивний блатний номер "три семірочки" на Мерседесі зустрічається тоді, коли автомобіль - ментівський, а за фактом - допомагає неадекватам із структур піти від відповідальності", - сказав Ковтунів.

Помічник кандидата в нардепи не заспокоївся і приїхав з'ясовувати стосунки прямо під офіс Колтунова в компанії свого друга. Журналіст заявив, що подав на Шкільного заяву.

Нагадаємо, що Смешко показав силу, забувши про честь.

Як повідомляв портал Знай.ua, довірена особа кандидата в народні депутати від партії "Сила і Честь" Олексій Шкільний потрапив у гучний скандал.

Також портал Знай.ua писав, що українці можуть залишити політиків-невдах без грошей.