У четвер, 8 серпня, український президент Володимир Зеленський зустрівся з Вселенським Патріархом Варфоломієм у Стамбулі.

Цю інформацію повідомляє "Укрінформ".

У повідомленні йдеться про те, що Варфоломій привітав Володимира Зеленського з обранням на посаду Глави України. Після перемовин та ланчу патріарх показав йому храм святого Георгія.

Чудові новини!
Тепер ​Знай.ua​ став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android​ або ​IOS​ і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі
журналістів нашого порталу!

Від’їжджаючи з Патріархії, Зеленський подякував за підтримку Україні не тільки на політичному рівні. Згодом Вселенський Патріарх провів гостя до кортежу.

Популярні новини зараз

Приставлять до кожного: на дітей у школах чекають зміни

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

Нагадаємо, що після вбивства терористами чотирьох українських захисників на Донбасі президент України Володимир Зеленський звернувся до лідерів Франції, Німеччини та Росії з вимогою якомога швидше провести зустріч для відновлення переговорів у Нормандському форматі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", смерть українських військових змусила Разумкова вибухнути: "Чітко стає видно, хто миру не хоче".

Також Знай.uа" писав, що Зеленський зробив резонансну заяву по Криму: "Родини зберуться за одним столом".