Варто нагадати що президент України нещодавно підписав указ про боротьбу з корупцією на митницях, таким чином нова влада оголосила "війну" контрабанді.

А ось заступник голови Офісу президента Олексій Гончарук вважає, що головне рішення проблеми - перезавантаження кадрового складу митниці.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Олексій Гончарук

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За його словами, після анонсування президентом жорсткої боротьби з контрабандою, контрабандисти серйозно зменшили оберти.

"Точних цифр про масштаби контрабанди сьогодні немає ні в кого. Порахувати її просто неможливо. З упевненістю можна сказати, що загальний обсяг бюджетних втрат досягає мільярдів доларів щорічно. Скільки цих мільярдів – п'ять, сім чи десять – покаже час. В останні місяці ми з різних митниць отримували сигнали про те, що контрабанда зупинилася. Але, звичайно, ми розуміємо, що це несистемне рішення і його недостатньо", – сказав Гончарук.

Нагадаємо, Україна в постмодерні: експерт показав приховані механізми управління країною.

Як повідомляв Знай.uа Збройні сили сколихнув скандал: солдати торгували живими людьми.

Знай.uа писав, Шахов показав Зеленському, що накоїв Порошенко за 5 років: кладовища всіяна могилами, зволікати ні секунди.