Сергій Коровченко, переможець парламентських перегонів по округу 210 прокоментував ситуацію зі спробами опонента провести перерахунок голосів.

“У політичній боротьбі дуже важливо не переходити кордони людяності. – Зазначив Сергій Коровченко. – Мій опонент розпочав підлу боротьбу, куди намагається втягнути пацієнтів Козелецького геріатричного пансіонату. Хочу прямо запитати: “Борисе, де ви загубили совість? Моя команда працювала на окрузі не перший рік. Ми приїздили до людей, спілкувалися з ними. А де ці роки були ви?”.

“Схоже, Борис Приходько не хоче мужньо визнавати поразку, а шукає штучні підстави для скасування виборів та намагається зіпсувати результати голосування на окремих дільницях. Найгірше, що мій опонент так захопився бажанням влади, що переступив за моральну межу”, - підкреслив Сергій Коровченко.

Нагадаємо, наразі триває перерахунок результатів виборів по округу 210 на 34 дільницях. Перерахунок здійснюється за рішенням суду у відповідь на позов Бориса Приходька, який посів друге місце на перегонах. Підрахунок мав закінчитися до 17:00 5 серпня. За даними сайту ЦВК, переможцем перегонів став Сергій Коровченко. Результати перерахунку станом на 17 годину також підтверджують цю інформацію.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще