В Україні нещодавно з'явилися у продажу погруддя президента України Володимира Зеленського. Придбати такий виріб можна на відомому сайті інтернет-аукціонів. Він виконаний з гіпсу, однак ціна за такий матеріал явно завищена: виріб коштує близько 2 тисяч гривень.

У мережі з'явилося відео, де самому Зеленському показали його погруддя.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Судячи з відео, президенту такий виріб не дуже сподобався. Він, побачивши погруддя, сказав: "Та ви що? Я пам'ятник чи що?"

В оголошенні повідомляється, що "офіційні продажі" стартують в Україні з 25 липня. Сам бюст, за твердженням автора оголошення, важить 2,5 кілограма, висота його становить 23 сантиметри.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Раніше Володимир Зеленський заявляв про неприпустимість культу особистості. Він під час інавгураційної промови стверджував, що його портрети не будуть висіти у кабінетах чиновників.

"Президент - не ікона, він не ідол, президент - це не портрет. Повісьте туди (на стіни в кабінетах) фотографії своїх дітей і перед кожним рішенням дивіться в очі їм", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, що Зеленського обожнюють діти: розбудили заради фото з президентом в економ-класі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пальчевський порадив Зеленському "таємного душителя": "Хто наступний? Він ще булавою не награвся".

Також "Знай.uа" писав, Зеленський підписав важливий указ про доступ до держпослуг: як працюватиме "цифровий скачок".