21 липня 2019 року відбулися позачергові парламентські вибори в Україні. Жителі країни змогли вибрати максимально новий склад Верховної Ради. За результатами обробки 100% електронних протоколів в одномандатному виборчому окрузі №102 Кіровоградської області за депутата з групи "Воля народу" Олеся Довгого проголосували 40,7% виборців. Він сенсаційно обійшов свого опонента - представника президенської партії "Слуга народу" - Артема Петрощука, який набрав 27, 81% голосів. Відомо, що розрив між першим і другим місцем становив близько 10 тисяч голосів, що свідчить про колосальну довіру мешканців до Довгого.

Зараз Олесь почав свою політичну історію з чистого аркуша і заслужив повагу багатьох українців.

Не так давно Довгий дав обширне интверью, в якому, зокрема, розповів, що для нього зараз найголовніше.

"Я сьогодні сам батько. Я хочу, щоб мій син, разом з вашими дітьми жив в Україні. Я хочу, щоб він отримав якісну освіту і диплом, який буде визнаватися в Європі. Я хочу, щоб він мав не тільки право, але й можливість отримати гідну роботу з гідною зарплатою. Я хочу, щоб наші діти сприймали пенсію, не як період виживання. Я хочу, щоб через 5 років, коли мій син буде бігати, я мав можливість взяти його за руку, привести в кожен населений пункт і, щоб він побачив, що люди мені посміхаються і тиснуть руку. Хочу, щоб він бачив, що його батько зробив це і це і, щоб він відчував, якого роду він син. Щоб теж тягнувся і бачив ту планку, яка задана йому могутнім родом Довгих".

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.іа, Разумков проговорився, як "слуги народу" роздадуть портфелі в новій Раді: "Щоб потрапили наші…".