Правда про замах на екс-президента Віктора Ющенка, коли він був на посаді глави держави, спливла через багато років. Про те, чи було насправді отруєння, розповів головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"В мене працює заступником генерал Козлов. Він розслідував цю справу. Він зараз у військовій прокуратурі. Тоді був слідчий, і на нього навіть був замах. Зараз Я можу це сказати, тому що строки давності і все таке. Я його питав: «ти розслідував всю цю ситуацію. Ти повинен мати свою позицію у цій справі. Було замах чи ні?". Він відповів: "Ні", зазначив він.

При цьому Матіос уточнив, що більше не може коментувати дану ситуацію. Він зазначив, що після даної фейкової інформації "країна покотилася".

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Раніше повідомлялося, що колишня невістка третього президента України Віктора ЮщенкоЛіза Ющенко заявила в Instagram, що не має ніякого відношення до краще грошей з молдавських банків.

"Побачила сьогодні стрімке поширення от такої інформації про себе. Знаючи напевно, що нічого подібного ні на які мої рахунки не надходило, все одно зв'язалася зі своїми банками і перевірила", – пише вона в Instagram.

Нагадаємо, экс-невістка Ющенка вляпалася в гучний грошовий скандал, показує "рильце в пушку".

Як повідомляв Знай. ua, Ющенко виявився замішаний в брудному скандалі.

Також Знай. ua писав, що Зеленський "відбив" у Порошенка дуже близької людини.