Не скиглити, щоб не трапилося і завжди тримати голову у холоді, а емоції у кулаці - ці життєві правила не раз рятували гумориста, члена політичної партії "Голос" Сергія Притулу від проблем.

Сергій Притула, гуморист, член партії "Голос" Вакарчука

Щоправда, з емоціями усе складніше - ведучий частенько поринає у вир негативу соціальних мереж і влаштовує "запеклу бійню" на словах із хейтерами: у такий спосіб отримує психологічну розрядку, а також ставить на місце людей, котрі не можуть похизуватися стриманістю та вихованням.

Сергій Притула, гуморист, член партії "Голос" Вакарчука

Нещодавно із Притулою трапився не надто приємний інцидент - він так розважався на своєму дні народження, так танцював із кумою на руках, що зламав ногу. Поки всі не дуже тверезі гості сміялися, примовляючи: "Дмитрович, вставай, чого розлігся?", всю глибину ситуації зуміла зрозуміти тільки чемпіонка Ольга Харлан. Саблістка як ніхто знає різницю між вивихом і переломом.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Сергій Притула, шоумен, кандидат від партії "Голос" Вакарчука

Але навіть у цій ситуації він не втратив оптимізму та почуття гумору, як розповів нещодавно у коментарі "Новому каналу":

"Я максимальний оптиміст по життю, намагаюся знайти плюси в будь-яких ситуаціях. Ось і тут: по-перше, я виспався. По-друге, за останні п’ять років не проводив з сім’єю стільки часу, як зараз. Поки лежу, мала цілодобово по мені лазить. Жінка задоволена – чоловік удома", - іронізував Притула.

Сергій Притула, шоумен, кандидат від партії "Голос" Вакарчука

З оптимізмом доводиться і виховувати старшого сина Дмитрика, навіть створив для цього спеціальні "чоловічі табу":

" У нас із Дмитриком є така тема. Три пункти, коли Притули можуть плакати: коли хтось вмер, коли хтось зламав руку чи ногу і коли програла збірна України з футболу. Все. Інших причин не існує. І от я зламав ногу. Малий у цей момент був у баскетбольному таборі в Карпатах. І я дзвоню йому й кажу: "Сину, я тут трошки ногу зламав". А він: "Ти плакав?" Я: "Ні!" Він: "Як це?" А я: "Сину, я зрадив нашим правилам!", - додав Сергій.

Сергій Притула, шоумен, кандидат від партії "Голос" Вакарчука

Слід відзначити, що більшість фанів відкрито натякали Притулі у коментарях - мовляв, зламати ногу перед виборами, це "карма". На що він знову ж таки відреагував із гумором: українці звикли "вірити у різну дурню", сміючись, примовляв він.

Нагадаємо, Притула видав реального спонсора партії "Голос".

Як повідомляв Знай.ua, партія "Голос" обрала нового лідера.

Також Знай.ua писав, що Притула різко осадив любителів Путіна.