У штабі "Батьківщини" 21 липня панувала небачена атмосфера. Як повідомив спеціальний кореспондент Знай.ua довкола немає ні друзів Юлії Володимирівни Тимошенко, ні колег - тільки журналісти, що в принципі не типово як для такого важливого дня.

Парламентські вибори 2019, штаб "Батьківщини"

Не було навіть самої Тимошенко, хоча присутні вже всі очі прогледіли в очікуванні моменту, коли нарешті з'явиться лідерка фракції.

Судячи з усього, "Батьківщина" не влаштовувала штаб, так як усі розуміли, що святкувати буде нічого. Журналістів запустили через металодетектор для перевірки на наявність заборонених предметів.

Парламентські вибори 2019, штаб "Батьківщини"

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Парламентські вибори 2019, штаб "Батьківщини"

Парламентські вибори 2019, штаб "Батьківщини"

В коментарях запрошених можна було почути перші ставки на результат - хтось пророкував друге, або третє місце. Але якщо порівнювати те, що відбувається з другим і першим туром виборів президента України, у Тимошенко сьогодні спостерігався небачений "штиль" - і в офісі, і в попередніх рейтингах опитування.

Нагадуємо, громадянська мережа "Опора" опублікувала повідомлення про порушення на виборчих дільницях України під час проведення дострокових парламентських виборів.

Як повідомляв Знай.uа, Романенко показав, як виглядає остаточний провал планів Порошенко.

Також Знай.uа писав, що Володимир Зеленський дав термінове доручення розслідувати випадок загибелі двох військових в результаті підриву на міні.