Голова корпорації "Богдан" і екс-заступник секретаря РНБО Олег Гладковський спростовує інформацію про те, що він не з'явився на допит у НАБУ 17 липня. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами скандального чиновника, він запрошений до слідчого на 19 липня для дачі свідчень у якості свідка.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У той же час прес-секретар "Богдана" Сергій Красуля, посилаючись на офіційну повістку слідчого, уточнив, що Гладковського запросили для участі в якості свідка у слідчому експерименті.

Олег Гладковський

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Відомо, що експеримент проводиться в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР 26 лютого 2019 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

Нагадаємо, Гладковський знову очолив корпорацію "Богдан", президентом якої він був з моменту її створення у 2005 році до призначення на держслужбу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Гладковський витратив понад мільйон гривень на послуги італійської компанії по організації весілля.

Також портал Знай.uа писав, що ДБР виклало в мережу уривки розмов чиновників Міноборони, які закуповували для військових неякісні бронежилети за завищеною ціною.