Український народний депутат Євген Рибчинський висловився щодо скандалу з оборонкою і Петром Порошенком. Відповідна публікація з'явилася на офіційній сторінці в Facebook.

Рибчинський зазначає, що вже другий рік Національне агентство з питань запобігання корупції перевіряє, чим живе і дихає політик, а також що отримує і куди витрачає.

При цьому Євген Юрійович зауважив одну цікаву деталь. У ті моменти, коли він найбільше починає критикувати владу на чолі із олігархом-президентом і його друзями-казнокрадами, тим частіше від НАПК приходять питання. Особливо вони почастішали в передвиборний період.

"Особливо зачастили вони у виборчий період і зрозуміло чому. Критикуєш влада – іди сюди", - зазначає Рибчинський.

Євген Юрійович у своїй публікації цікавиться, перевіряв чи Національне агентство з питань запобігання корупції оборудки гладковских-свинарчуков в Укроборонпромі або президентських ненков-зенков на предмет їх іспанських вил і безбожного українського рейдерства.

Популярні новини зараз

Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Він цікавиться, чи стежить агентство за штабом ПП на предмет тотальної скупки голосів і відкрито кримінальну справу на ставлеників президента за фактом фіктивного утилізації Нацбанком старих купюр на мільярди гривень.

Рибчинський запитує, хто взагалі з колишніх ригов сів у в'язницю або позбувся майна з-за їх псевдо антикорупційну діяльність. Крім того, не політик розуміє, чому після затвердження агентства корупції в країні стало більше.

Євген Юрійович закликав дати громадянам України адекватні відповіді і зазначив, що сам дасть звіти за свої копійчані доходи.

Нагадаємо, депутат Рибчинський висловив думку про військовому положенні. Ні про які вибори під час воєнного стану мови йти не може.

Як повідомляв Знай. ua, Рибчинський жорстко "проехался" Порошенко: подвійні стандарти. Нардеп голосно і чітко обґрунтував свою позицію.

Знай. ua писав, що Рибчинський показав, як політика Порошенка добиває українців. Рибчинський написав, що "крім нових магазинів Рошен, в Україні не з'явилося нових заводів".