21 липня в Україні відбудуться парламентські вибори і громадяни країни зможуть обрати новий склад Верховної Ради. У великій кількості кандидатів дуже легко можна заплутатися, але український юрист і блогер Михайло Шнайдер вирішив полегшити життя виборцям.

парламентські вибори

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Михайло вирішив розповісти про кандидата від партії президента України Володимира Зеленського "Слуга народу".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мова пішла про Руслана Плохого, який балотується по 142 мажоритарному округу в Одесі.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Руслан Поганий

"Через декілька днів ми будемо обирати новий склад українського парламенту. І тут ключове слово - новий. Молоді, амбітні, грамотні хлопці, просто зобов'язані відправити на звалище історії "Політичних Динозаврів" які десятиліттями займалися власним збагаченням і абсолютно нічого не робили для України і Українців. Нова, молода кров, життєво необхідна нашій Верховій Раді. І один з таких хлопців - це Руслан Плохой.

Він балотується по 142-му мажоритарному округом в Одеській Області, від партії "Слуга Народу". Розумний і грамотний хлопець. Який у свої 28 років, досягла досить високих результатів у бізнесі. Йому довіряє Володимир Зеленський та Дмитро Разумков. І я на всі 100% впевнений, що Руслан буде працювати саме на благо жителів Бессарабії, а не на свою кишеню." - написав Шнайдер.

В коментарях українці почали писати свою думку на рахунок цього кандидата:

"Віримо в молодих, які дійсно хочуть змінити життя в Україні на краще.", "Переглянула відеоролик про Руслану. Знаєте, я приємно вражена! Молодий хлопець, ровесник нашої Незалежності - і стільки вже домігся у своєму житті. А скільки робочих місць створено з його допомогою. Ну, що тут скажеш!", "Бажаю перемоги, такий народний депутат, Україні потрібен", "Руслан буде повною протилежністю свого прізвища".

Нагадаємо, Дубинський поставив на лічильник "клонів" у Раді

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям розказали, як розпізнати депутатів-хамелеонів, які маскуються під "Слугу народу"

Також Знай.ua писав, ЦВК зареєструвала 66 кандидатів в народні депутати України, які мають однакові прізвища