Стало відомо, що Міністр молоді та спорту Ігор Жданов оголосив таємний тендер на розробку звіту для президента Володимира Зеленського за 105 тисяч гривень. Про це повідомляє Telegram-канал Компромат.

Йдеться про доповідь за результатами виконання державної соцпрограми "Молодь України" на 2016-2020 роки. Примітно, що програму затвердив уряд Яценюка ще в 2016 році.

Куратором цієї програми має стати Міністерство молоді та спорту. Для цього уряд виділив відомству понад 500 млн грн з держбюджету.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зараз Жданов готує доповідь про реалізацію програми, яку не в силах написати самостійно. При цьому в доповіді не буде вказуватися інформація про витрачання бюджетних коштів. В результаті доля 500 млн грн залишиться невідомою.

"Пункт про звіт виділених коштів просто відсутній. Жданов не здатний підготувати доповідь, при цьому маючи цілий штат співробітників. Можливо, він хоче приховати інформацію про цільове використання грошей, а доповідь сформує заздалегідь підготовлений переможець аукціону. У будь-якому випадку подібний тендер повинен зацікавити ДБР і Жданов буде нести відповідальність", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Євросоюз вимагає у депутатів прийняти закон Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові кандидат у нардепи від партії “Відродження” Олександр Ткаченко попався на плагіаті.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Копанчук, яка балотується від партії "Слуга народу", є фігуранткою кримінальної справи про розтрату бюджетних коштів.