Сергій Сивохо, кандидат у народні депутати на офіційній стоірнці у Фейсбуці оголосив челендж "Мій надзвичайний Донбас". Він знявся у відеоролику, де розповів, що зазвичай кандидати у депутати приїжджають у свої округи і починають засівати, робити подарунки - гречку, спеціальні умови.

"Депутати старої гвардії під час своїх зустрічей з виборцями дарують подарунки. Але гречка - не мій варіант", - зазначає Сивохо.

Сергій Сивохо сказав, що під час візиту у свій виборчий округ на Донеччині йому зробили подарунок і розпакувати його він вирішив для глядачів відео.

"У нас навпаки!!! Дивіться розпаковування подарунків з Клебан-Бик Регіональний Ландшафтний Парк", - каже майбутній політик.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще
Із пакунку Сивохо дістав кепку, майку, крафтові пакети. Він пригадав, що побував у музеї "Довкілля" зі старовинними речами, це його вразило до глибини душі.

"Донецька область – це не тільки заводи, шахти і степу. Донбас – це величезна кількість найкрасивіших місць💚 Але про них знають тільки місцеві😒 Тому оголошую челендж: "Мій надзвичайний Донбас". Надсилайте опис, фото і відео найкрасивіших місць свого міста. За це з нас подарунки🎁 А в самі круті місця – ми приїдемо☝ Включайтеся!!!", - закликав Сивохо.

Нагадаємо, Сергій Сивохо побував на історичній батьківщині і онімів від жаху: "Як тобі такий hyperloop, Омелян?"

Раніше Знай.ua повідомляв, Зеленський призначив Руслана Баранецкого першим заступником голови СБУ.

Також Знай.uа писав, що лави партії Зеленського "Слуга народу" поповнилися жагучою брюнеткою.