Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко в ефірі "Радіо свобода" розповів, що він радить зробити Зеленському найближчим часом. Про це стало відомо з його сторінки в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Анатолій Гриценко

"Зараз Зеленському не можна втрачати темп. Я би йому радив ініціювати скликання позачергової сесії Верховної Ради. Потрібно вирішити кадрові питання. Не може країна в стані війни, не може ні теоретично, ні практично, залишатись без двох ключових міністрів – оборони і закордонних справ. Це армія, безпека, дипломатія. Це солідарна санкційна позиція та тиск на Путіна. Генпрокурор - ну скільки можна цього «балаболку» терпіти? От питання просте: де Свинарчуки? Де вони, заарештовані? Пішли під суд?", - підкреслив Анатолій Гриценко.

У коментарях почали відзначатися українці:

Популярні новини зараз

Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки

Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК

Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Показати ще

"Підтримую Вас. Все правильно і чітко сказали", "Прав Гриценко, що потрібно президенту Зеленському потрібно зараз негайно вирішити кадрові питання.", "Все буде добре. Але для цього потрібно буде багато працювати", "Думаю, що у Верховній Раді зараз ніхто не прислухається до цих слів і ніхто не буде на позачергові засідання приходити, щоб призначити міністра оборони і закордонних справ.", "Зараз потрібно діяти пану президенту швидко. Правду каже Гриценко, що без своїх міністрів президент не може нормально діяти. І від цього буде страждати все держава."

Нагадаємо, чому Анатолію Гриценко довіряє так багато українців.

Як повідомляв Знай.ua на російському ТБ наїхали на Гриценка.

Також Знай.иа писав, що Гриценко відкрив головну таємницю війни на Донбасі.