У лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка зняли унікальну передвиборчу агітаційну рекламу, щойно її опублікували на офіційній сторінці у Facebook.

"У нас немає право на помилку. Час компетентних і відповідальних рішень. Разом – переможемо! Громадянська позиція", - йдеться у підписі відеоролика.

Анатолій Гриценко

У відеоролику команда Гриценка проявила креативність і посадила за один стіл із шахами президента України Володимира Зеленського і главу РФ - Путіна. А сам Гриценко у ролику стоїть над головою у Зеленського, як ніби його совість і підказує, який хід краще зробити.

Багато людей люблять шахи і знають правила, але грають на дуже низькому рівні і перемагають лише тих, хто прозіває фігури і не має найменшого уявлення про тактику. У відео показали, що Гриценко хороший гравець, хто б сумнівався...

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

"Ворог наступає, ми немаємо права на помилку, кожен хід може стати останнім. Ми повинні згуртуватись і прийняти правильне рішення", - йдеться у ролику.

Анатолій Гриценко

Вкінці відео гравець, що займав місце Путіна встає і згрібає на землю всі гросмейстерські фігури, а Зеленський із Гриценком потискають один одному руки, типу перемогли. Українці вже засипають рекламний відеоролик "хахашними" лайками.

Нагадаємо, смерть соратника Гриценка Комарницького обернулася масштабним бунтом українців.

Як повідомляв портал Знай.ua, Гриценко розповів, яким бачить вирішення конфлікту на Донбасі.
Також Знай.ua писав, що Гриценко поставив жорсткі вимоги керівництву МВС через смерть Комарницького: вбивають ті, хто повинен захищати людей.