Колишній керівник СБУ Ігор Смешко зі своєю партією "Сила і честь" йде на парламентські вибори до Верховної Ради України. Центральна виборча комісія України вже зареєструвала партію. Однак у політсилу потрапили доволі неоднозначні люди.

Про це повідомив український блогер Віталій Чепінога на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На з'їзді партії було оприлюднено частину списку кандидатів до Верховної Ради. Серед них помітили людей українського олігарха Ріната Ахметова, експрезидента України Петра Порошенка та соратників президента-втікача Віктора Януковича. Чепінога зазначив, що найекстравагантніший список партії саме у Смешка.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"Кого там тільки нема... Ахметівці, колишні порошенківці, "садісти" (бувші прихильники Садового)... Прямо, як "ноєв ковчег" в засуху... Здалеку список нагадує руську народну еротичну казку "Тєрємок"... Мишка-норушка з лягушкою-квакушкою, лисиця-сестриця з зайчиком-братіком (інцест) і ще вовк ззаду... Суцільна срамота і безстидство... Бордель якийсь, а не "Тєрємок"... 18+ По сценарію, потім ще ведмідь придибав, сів на тєрємок жопою і роздавив його к іб*ням... По*но з елементами драми і разрушеній", - йдеться в дописі блогера.

Окрім того, Віталій Чепінога заявив, що найбільш загадковим є список лідера соціологічних опитувань - партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу". У свою чергу найбільш амбіційний список представив Святослав Вакарчук від партії "Голос".

Зазначимо, що за даними соціологічних опитувань, рейтинг партії Смешка коливається в межах 4-5%. У таких випадках важливу роль грають саме кандидати, які опинилися у списку партії.

Нагадаємо, люди Ахметова, Порошенка та Януковича: хто насправді йде до Ради від партії Смешка.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", українці оцінили партію Смешка: "Концерт в будинку престарілих".

Також Знай.ua" писав про те, що Сергій Притула йде на парламентські вибори.