Президент України Володимир Зеленський вніс у Верховну Раду законопроект про забезпечення персонального голосування народними депутатами. Про це повідомили на офіційному сайті парламенту. Документ № 10 394 авторства Зеленського зареєстрований в Верховної Ради в п'ятницю, 21 червня 2019 року.

Відзначимо, законопроект визначено главою держави як невідкладний. Профільним комітетом визначено парламентський комітет з питань Регламенту і організації роботи Верховної Ради України.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Представник президента України у Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив, що адміністрації глави держави підготували законопроекти про кримінальної відповідальності народних депутатів за неперсональне голосування, а також відповідальності за прогули.

Зеленский

Популярні новини зараз

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

У яких випадках ТЦК затримує вас незаконно

Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім

Показати ще

Але, до Зеленського вже звернулися з прекрасним вирішенням цієї проблеми. Так як Володимир Олександрович виступає за модернізацію України, то український політик від партії "Воля Народу", Євген Рибчинський запропонував відмінну альтернативу різними законами:

"Навіщо карати за кнопкодавство, коли простіше взяти у всіх обранців відбитки пальців і поставити сенсори на кнопки. Давно б проблема була вирішена!" - написав депутат на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

В коментарях вже стали відзначатися українці:

"100%", "Штрафи - це дохід, а сенсори -це витрати. не дякуйте", "В Київраді 4 роки персональне голосування".

Нагадаємо, у Зеленського придумали, як повернути українських героїв з полону в Росії.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський замінить Банкову на Український дім: як виглядатиме нова адміністрація президента.

Також Знай.uа писав, що Зеленський нагадав українцям про важливий день: "Торкнулася кожної сім'ї".