Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков назвав безпідставними закиди, що план президента України Володимира Зеленського щодо вирішення збройного конфлікту на Донбасі є продовженням напрацювань попереднього лідера– Петра Порошенка.

"План Зеленського" по Донбау заснований на інтересах українського народу і української держави, а не на особистих інтересах. Власне цим він і відрізняється від дій експрезидента Петра Порошенка.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив в ефірі ток-шоу "Головна Тема. Вибір" на телеканалі "Україна".

"Червоні" лінії плану не були пов'язані з виборчим процесом, вони були пов'язані з внутрішньою позицією Зеленського. Він це сповідує, що ми не готові ні змінювати, ні продавати, ні здавати в оренду, ні дарувати тим більше свою територію і, що набагато важливіше, своїх громадян ", - говорить глава президентської партії.

Популярні новини зараз

Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному

В школах з’являться нові класи: навчатимуться не всі

Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

За його словами, позиція Зеленського кардинально відрізняється від будь-яких інших, озвучених раніше - це те, що потрібно повертати, в першу чергу, громадян України ментально, внутрішньо, духовно в Україні.

"Для цього потрібно використовувати всі ті механізми інформаційної політики, які протягом усіх цих років фактично перебували в замороженому форматі. Цього ніхто не робив, ми дуже часто робили навіть навпаки, а саме це дало б нам спочатку можливість повернути людей, повернути території. Тому що території без людей - це ніщо, це не держава. А держава - це в першу чергу, люди і, природно, наша земля, на якій, багато з них перебувають фактично в статусі заручників. Тому що у них немає можливості навіть виїхати на свободн ю територію держави ", - поскаржився лідер" Слуги народу ".

"Це я говорю про Донбас. Якщо ми говоримо про Крим, то там ситуація багато в чому схожа", - резюмував Разумков.

Нагадаємо, на переговорах з президентом Франції Макроном Зеленський заявив, що вести переговори з терористами "ЛНР-ЛНР" не буде.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський може незабаром зустрітися Путіним

Також Знай.ua писав, Володимир Зеленський заявив, що Донбас отримає грошові інвестиції для відновлення руйнувань окупантів. Кошти на це виділять українські олігархи, зокрема, Рінат Ахметов, Ігор Коломойський та Віктор Пінчук.