Відомий ведичний астролог Аліна Кузимович розповіла, якою першою леді буде Олена Зеленська, які в неї стосунки з новим президентом і чому саме Леді Зе Володимир Зеленський повинен бути зобов'язаний своїм успіхом. Про це передає Clutch.

Астролог подивилася натальні карти Володимира Зеленського та Олени Зеленської. У їхній сумісності є як багато хорошого, так і те, що головна пара країни намагається не виносити на публіку.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Олена Зеленська, перша леді України

Олена Зеленська з Володимиром Зеленським можуть чудово взаємодіяти, як партнери – як у справах, так і в особистому житті. Але Сонце вказує на деяку несумісність партнерів.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Він (Володимир Зеленський) дуже темпераментний, енергійний, у нього сильні сексуальні пристрасті. Тому з Оленою може не бути сексуальної сумісності. А Венера в домі партнера може вказувати на зрадиу шлюбі — або з боку Володимира, або з боку Олени.

Олена Зеленська

Але так як він висхідний Рак, то сім'я для нього дуже важлива. Отже, навіть якщо були чи будуть ці зради, він все одно залишиться з сім'єю, ніколи не кине свою дружину, буде відданий їй.

Олена ж може бути творчою особистістю, хорошим партнером. Красива. Її домом управляє Козеріг, а Козеріг — це дуже працьовитий знак. Вона цілеспрямована, може управляти, керувати, може бути хорошим помічником і радником своєму чоловікові.

Можливо, хтось був проти їхнього шлюбу, а, можливо, шлюб був укладений пізніше, із затримкою. Ймовірно, спочатку вони боролися між собою, хто головніший в родині — він або вона. Але все-таки у нього трохи більше енергії, він її трохи придушив. У них можуть бути сварки, скандали, незгоди.

У Олени теж дуже хороший потенціал. Вона може розкривати себе, як особистість, і допомагати йому.

Швидше за все, Володимир і Олена були давно знайомі, з дитинства. І він швидше за все обирає жінок, які можуть принести успіх партнеру. Такі чоловіки бояться залишити цих жінок. І Олена для нього саме така.

Після зустрічі з нею у Володимира Зеленського пішов підйом, успіх, вона приносить йому матеріальне благополуччя. Тобто, це дуже гарна пара.

Нагадаємо, у мережі опублікували раніше невідоме фото Зеленського і зірок Квартал 95.

Раніше Знай.uа повідомляв, Олена Зеленська показала найважливішу подружку в життя.

Також Знай.uа писав, астролог показала "закулісся" сім'ї Володимира та Олени Зеленських.