У понеділок, 10 червня, відбувся з'їзд партії "Батьківщина", головою якої є Юлія Тимошенко. На з'їзді партія представила першу п'ятірку кандидатів, які балотуватимуться у Верховну Раду України.

До неї увійшли:

  1. 1. Юлія Тимошенко – лідер "Батьківщини", екс-прем'єр-міністр України.

    2. Сергій Тарута – лідер партії "Основа", підприємець, голова ради директорів компанії "Індустріальний союз Донбасу", екс-голова Донецької ОДА (з березня по жовтень 2014 року). Заявив про свій намір брати участь у президентських виборах, проте зняв свою кандидатуру на користь Юлії Тимошенко.

    3. Валентин Наливайченко – лідер партії "Справедливість", екс-заступник глави МЗС України (2004 – 2005 роки), колишній надзвичайний і Повноважний Посол України в Білорусі (2005 – 2006 роки), екс-глава СБУ.

    Популярні новини зараз

    Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

    Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

    Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

    Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

    Показати ще

    4. Сергій Соболєв – заступник голови фракції Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" у ВР і заступник глави партії "Батьківщина".

    5. Олена Кондратюк – секретар Комітету ВРУ з питань свободи слова та інформполітики, заступник члена делегації в Парламентській асамблеї ОБСЄ, співголова міжфракційного депутатського об'єднання "Рівні можливості.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відзначимо, що серед пріоритетних завдань "Батьківщини" було озвучено, зокрема, зниження тарифів, налагодження економіки, зростання пенсій та інше.

"У нас є не просто план, у нас є план дій на 100 днів. За сто днів ми подивимося, що у нас відбувалося з культурою, освітою, медициною. Приймемо закон про страхову медицину і припинимо те, що у нас називали медичною реформою", - заявила на з'їзді партії Тимошенко.

Нагадаємо, що Тимошенко відреагувала на українця Саакашвілі: "Кричуща несправедливість".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.uа писав, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією.