Партія президента "Слуга народу" анонсувала перенесення дати з'їзду політсили з 8 на 9 червня. Пояснюють це тим, що не встигають перевірити анкети всіх бажаючих піти у Верховну Раду. Про це пише прес-служба партії.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Нам потрібен ще один додатковий день, щоб завершити розгляд анкет тих, хто висловив бажання балотуватися від партії у мажоритарних округах. Через сайт "Слуги народу" ми отримали понад 3,5 тис. заявок. Терміни стислі, але ми хочемо встигнути ретельно опрацювати всі анкети, щоб вибрати найбільш гідних кандидатів", - йдеться в повідомленні.

Команда Зеленського, рух "Слуга народу"

На першому з'їзді партії буде оголошено склад з 225 кандидатів за партійним списком і представників 199 мажоритарних округів, в яких прийняти участь може кожен бажаючий.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Команда Зеленського, рух "Слуга народу"

Як відомо, "Слуга народу" заявила про старт відбору кандидатів в депутати на дострокові парламентські вибори. Заявки можна було подавати до 2 червня. А "кастинг" тривав лише 4 дні.

"Якщо вони справді відбирають кандидатів з анкетами в інтернеті, тоді там зовсім немає мізків. В іншому випадку, вони вважають, що мізків немає у нас. Який варіант вибрати?" - прокоментував повідомлення партії політичний аналітик В'ячеслав Чечило.

"Є три ключових репутаційних округу, де по мажоритарці ідуть троє відомих кандидатів - парашутистів - Кононенко Грановський і Пашинський. Якщо команда Зе грає всерйоз і по-чесному, без договорняків, тоді по цих округах будуть виставлені сильні гравці від Зеленського. При його рейтингу, тут ніяка СІТКА не спрацює. Якщо ж зелені - дрібні крамарі, тоді по цих округах будуть виставлені кандидати, які напевно програють парашутистам. Робимо ставки на благочестя," - висловила думку заступник головного редактора видання Страна Світлана Крюкова.

Нагадаємо, Зеленський відповів на петицію про свою відставку: "Робіть це".

Як повідомляв портал Знай.ua, в ГПУ заявили, що можуть силою привести Порошенка на допит.

Також Знай.ua писав, Луценко пояснив, чому Порошенко не з'явився на допит.