Команда Володимира Зеленського хоче започаткувати практику екскурсій в Адміністрацію президента, щоб люди могли приходити і особисто спілкуватися з главою держави.

Володимир Зеленський

Про це в заявив у коментарі перший заступник голови Адміністрації президента Сергій Трофімов, передає Українська Правда.

Чиновник розповів, що його життя після призначення перевернулося "з ніг на голову", і що саме приміщення АП дуже тисне.

"Дуже давить атмосфера, вона витягує сили, і ти тут знаходишся у вакуумі. Це велика проблема. Я зараз починаю розуміти, чому люди відривалися від реальності – тому що комунікаційно по відчуттях ти перебуваєш в ізоляції", - сказав Трофімов.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Сергій Трофімов

Саме тому, за його словами, команда Зеленського хоче це змінити.

"У нас є бажання вводити якісь щомісячні стратегічні сесії з людьми, з експертами, які би нас чогось навчали. Ми хочемо тут зробити екскурсії, щоб, наприклад, дітей сюди запустити, щоб вони могли прийти, побачити президента, привітатися з ним і піти далі. Тобто сюди треба впустити життя. Перше враження – тут все ізольоване", - поділився планами Трофімов.

Соратник Зеленського додав, що будівля АП дуже велика, і що він наразі на всіх поверхах ще не побував.

"Тут дуже великий простір, можна видавати якийсь самокат, сігвей, щоб доїхати в інший кабінет. Пам'ятаю, перші дні я шукав кабінет Дніпрова і не міг зрозуміти, де він знаходиться. По-чесному, я був лише на кількох поверхах у цій будівлі", - поскаржився перший заступник голови АП.

Адміністрація президента

Трофімов додав, що ще не бачив ні басейна, ні тренажерного залу.

"Не знайшов. Я з подивом дізнався, що тут є тренажерний зал, хімчистка, бібліотека, пошта, маса якихось речей. Але, чесно кажучи, я ще всього не подивився, просто немає коли. Знаю точно, що президент і глава АП вже тренуються тут у залі, приходять до 7 ранку на роботу", - резюмував чиновник Зеленського.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський почав своєрідні "дебати" з лідером країни-агресора, своїм тезкою Володимиром Путіним. І в цій полеміці відверто виграє український Володимир.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що ЦВК нарешті офіційно визнала його перемогу на виборах.

Також Знай.ua писав, радники Володимира Зеленського зустрілися з послами Євросоюзу.