Дружина новообраного президента України Володимира Зеленського Олена розповіла про те, що може бути в будівлі Адміністрації президента України в разі, якщо Зеленський-гарант перенесе Адміністрацію, як і обіцяв, за місто.

Про це вона розповіла в інтерв'ю західному виданню The Daily Beast.

"Ми не хочемо заходити всередину (Адміністрації президента, - Ред.), місце заражене темним негативним минулим. Ми були б раді зробити з цього будинку сучасний музей або передати його в який-небудь університет", - розповіла перша леді.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Нагадаємо, ще 21 квітня, в день голосування в другому турі, як тільки стали відомі перші підсумки екзитполів, Володимир Зеленський заявив, що не хоче заїжджати в президентський кабінет на Банкову. І має намір перенести адміністрацію президента в інше місце, а заодно і зменшити її явно роздутий штат.

Нагадаємо, прямі переговори між новим президентом України Володимиром Зеленським і президентом РФ Володимиром Путіним навряд чи можливі в найближчий час.

Володимир Зеленський

"Неможливо почати з нуля. Не думаю, що найближчим часом будуть прямі двосторонні переговори (з Володимиром Путіним – ред.). Володимир (Зеленський - ред.) не готовий до реверансу перед агресором, але готовий вести переговори з Росією в присутності міжнародних лідерів", – наголосила майбутня перша леді.

Також ми писали, що обраний Президент України Володимир Зеленський може похвалитися не тільки своїми численними досягненнями, але і прекрасними батьками. Адже у поганих батьків не може бути такий чудовий син. Не міг не відзначити це і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував пост-вдячність батькам Володимира.

Нагадаємо, Олена Зеленська розповіла про те, що два тижні тому, незадовго до другого туру виборів, у родині слуги народу сталося нещастя.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента.

Також Знай.ua писав про те, що згідно з даними екзит-полу Володимир Зеленський перемагає у другому турі виборів президента України.