Нещодавно Борис Шефір висловився про необхідність скасування закону про статус української мови. Цим самим У Верховній Раді та уряді співвласник "Кварталу 95" викликав шквал емоцій і реплік можновладців. Зокрема, про це нардепи заявили на засіданні ВР 31 березня Верховній Раді.

Андрій Парубій

"Я хочу сказати від імені Верховної ради і уряду, український народ цього вам не дозволить. Земля під вами буде горіти. Ми не дозволимо ні відмінити закон про мову, ні квоти, ні декомунізацію", - різко відреагував на слова Шефіра спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

Крім того, заяву брата радника президента прокоментував очільник радикальної партії Олег Ляшко.

"Очевидно, що у Зеленського на умі, те, у його бізнес партнера Шефіра на язиці", - зазначив Ляшко.

Популярні новини зараз

Новий штраф стане несподіванкою: українців попередили, скільки грошей готувати

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Хто в першу чергу отримає повістки

Залишився тиждень: життя кардинально зміниться

Показати ще

Олег Ляшко

Варто зазначити, що на слова партнера Зеленського по бізнесу щодо закону про українську мову та квоти, відреагували і представники Кабінету міністрів.

Зокрема, небайдужість проявили віце-прем’єр-міністри Павло Розенко та В'ячеслав Кириленко.

"Для "нових русскіх" нової влади в Україні. У свій час, один "фунт" для одного президента вже відміняв закон про українську мову і писав новий. Частка цих пройдисвітів відома: відгребли і за "порєбрік", а українська мова була, є і буде... Можемо повторити", - зазначив Розенко, натякаючи на закон "Колесніченка-Ківалова", ним надавався російській мові статус другої державної мови.

Павло Розенко

"Співавтор виборчої програми президента Б. Шефір виступив за скасування закону про мову, квот та підтримки українського кіно. Думаю, це і є реальні плани Зеленського у гуманітарній політиці. Якщо так, то це реалізація путінської програми боротьби з усім українським. І шлях Януковича", - написав Кириленко.

Нагадаємо, у Зеленського підготували закон про незаконне збагачення: коли корупціонери поплатяться за все.

Як повідомляв "Знай.uа", Данилко в образі Сердючки збентежив дивним фото: "Вєрку в прем’єр-міністри".

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський відреагував миттєво на мовний закон.