Командир Української добровольчої армії, народний депутат Дмитро Ярош розкритикував плани Володимира Зеленського опитати українців щодо формату переговорів з Росією через референдум. За його словами, у Кремлі можуть відреагувати на це новим втручанням. Про це передає "Обозреватель".

"Як варіант, можуть зіграти на тому, що у нас президент – єврей за національністю. Він сам про це говорить. Я поважаю єврейський народ. Але я хвилююся, щоб Росія не стала розгойдувати антисемітську тему. Тому що вони намагаються використовувати її постійно", – сказав Ярош.

Дмитро Ярош

Крім того, за його словами, президенту потрібно більше уваги звернути на національне питання, щоб не дати ворогові використовувати це проти нас.

Ярош дав Зеленському пораду, як використовувати "мінський процес", який вважає марним для врегулювання конфлікту на Донбасі.

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

"Мінський формат – і я про це постійно кажу – це можливість затягувати час, озброювати ВСУ, переходити на кращі світові стандарти в системі національної безпеки і оборони. Це можливість для маневру. Але не більше. Реалізація Мінських домовленостей – це загибель нашої держави. Вони не стоять ні краплі крові хлопців і дівчат, чоловіків і жінок, загиблих на цій війні", – заявив нардеп.

Нагадаємо, "Квартал 95" потужно підтримав Зеленського зі сцени.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський терміново звернувся до найкращих друзів України.

Такж Знай.uа писав, Зеленський опустив на землю "орлів Авакова".