Новостоворена політична партія музиканта Святослава Вакарчука "Голос" отримала документи про офіційну реєстрацію від Міністерства юстиції України.

Святослав Вакарчук

Про це повідомила керівник штабу партії, екс-заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Айвараса Абромавічуса Юлія Клименко на сторінці політсили у Facebook.

Вона підкреслила, що тепер "Голос" зможе взяти участь у дострокових виборах до Верховної Ради.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Святослав Вакарчук

"Ми розуміли, що часу в нас буде небагато і ми можемо не встигнути самостійно зареєструвати свою партію. Тому наші партнери з малого і середнього бізнесу дозволили нам використовувати свою партію, яку вони зареєстрували в 2015 році, щоб іти на місцеві вибори", - заявила Юлія Клименко.

"Ми перереєстрували її в партію "Голос" і йдемо на вибори", – резюмувала вона.

Варто підкреслити, що лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який відмовився від участі у виборах президента, заявив про намір іти у парламент із новоствореною партією "Голос" та розкрив головний месседж своєї політичної сили.

Святослав Вакарчук

Новостворена партія "Голос" має на меті зробити так, щоб новий президент був підзвітний виборцям.

Про це Вакарчук заявив в ефірі "Свободи слова" на телеканалі ICTV.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук анонсував свою партію, чим викликав хвилю обурення в українців.

Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-депутат ВР і політичний експерт Тарас Чорнорвіл прокоментував інформацію, що з'явилася недавно в ЗМІ інформацію про те, що лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук знову вирішив спробувати щастя в політиці і хоче взяти участь у виборчих перегонах.

Також Знай.ua писав про те, що Святослав Вакарчук до останнього думав йти в президенти, чи не йти, тягнув з відповіддю до останнього.