Відомий політолог Юрій Романенко заявив, що музикант і політик Святослав Вакарчук запізнився з рішенням просувати на виборах у Верховну Раду свою партію "Голос". Про це йдеться у новому відео експерта "Чому Вакарчуку вже не наздогнати Зеленського: "Голос" на дострокових виборах у Раду" на YouTube.

"Святослав Вакарчук зі своєю партією "Голос" кинувся на вибори у Верховну Раду. Однак, на мій погляд, Вакарчук серйозно запізнився. І йому дістанеться незавидна роль спойлера Зеленського. Причому, напевно ще й під дудку Петра Олексійовича і інших олігархів. Розбираю траєкторію нової сили", - написав Романенко під відео.

Святослав Вакарчук

Також політолог підкреслив, що "дивиться на перспективи Вакарчука зі скепсисом".

"Він (Святослав Вакарчук, - ред.) спізнився, тому що зайшов на ринок, який зайняв гравець психологічно інший. Проблема Вакарчука в тому, що він ні риба ні м'ясо – вперед-назад", - проаналізував Романенко.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

"Вакарчука з його млявою харизмою політичною доведеться зробити багато зусиль, щоб виповзти на серйозну нішу, так як зараз у нього голосів не вистачає. З урахуванням того, що багато українців вимагають перезавантаження, то у Вакарчука є шанс. Але цей шанс зменшується, тому що кампанія буде коротка", - відзначив експерт.

Нагадаємо, партія "Блок Петра Порошенко" допускає, що буде співпрацювати з фракцією співака Святослава Вакарчука. Про це в кулуарах Верховної Ради заявила представник президента Петра Порошенка в парламенті Ірина Луценко.

Як повідомляв портал Знай.uа, Святослав Вакарчук заявив про те, що збирається створити політичну партію під назвою "Голос". Користувачі мережі яскраво й іронічно відреагували на цю заяву музиканта.

Також портал Знай.uа писав, що Алла Мазур пожартувала над лідером групи "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком, який представив свою політичну партію "Голос", з якою піде на парламентські вибори.