Стало відомо, що новообраний президент Володимир Зеленський планує провести всеукраїнський референдум, на якому вирішиться доля подальших відносин з Росією.

Про це повідомив глава Адміністрації президента Андрій Богдан в ефірі телеканалу "112 Україна".

Він підтвердив, що на всенародному референдумі буде вирішено питання про формат подальших переговорів з країною-агресором. За словами Богдана, в команді Зеленського хочуть, щоб дане питання вирішували не тільки депутати і президент, але й українці.

"Питання про досягнення мирних домовленостей з Росією: ми розглядаємо винесення на народний референдум, щоб не тільки депутати проголосували і не тільки президент, щоб народ України прийняв це рішення", — заявив глава АП.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, що Володимир Зеленський звільнив Віктора Муженка з посади начальника Генерального штабу і призначив на цю посаду Руслана Хомчака.

Як повідомляв портал Знай.uа, президент Володимир Зеленський призначив співвласника студії "Квартал 95" Сергія Шефіра своїм першим помічником.

Також портал Знай.uа писав, що голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив про термінове скликання засідання парламенту. Позачергове засідання Верховної Ради відбудеться вранці в середу, 22 травня.