У вівторок, 21 травня стало відомо про те, що новообраний президент України Володимир Зеленський призначив свого радника Андрія Богдана главою Адміністрації президента. Про це повідомляють офіційні джерела.

Андрій Богдан

Так, Володимир Зеленський 21 травня видав указ №304/2019, яким призначив Богдана главою АП. Про це повідомляє прес-служба президента.

"Відповідно до частини третьої статті 106 Конституції України, враховуючи пункт 2 частини третьої статті 3 Закону України "Про державну службу" постановляю: призначити Богдана Андрія Йосиповича головою Адміністрації президента України", – йдеться у документі.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський збирається внести у Верховну Раду проект закону про імпічмент глави держави. Про це заявив Андрій Богдан.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський, який 20 травня присягнув на вірність Україні, заявив, що найближчим часом чекає зустрічі зі своїм попередником – п'ятим президентом Петром Порошенком.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський на зустрічі з лідерами фракції, 21 травня, запропонував скасувати мажоритарну виборчу систему і знизити прохідний бар'єр.