Новообраний президент Володимир Зеленський став прикладом для створення партії Івана Урганта в РФ. Про це заявив російський опозиційний політик, екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов в інтерв'ю Politeka.

За його словами, тренд на нові обличчя в політиці підхопили і в Росії. Там створюють аналог феномену Зеленського – політичну силу для відомого телеведучого Івана Урганта.

"Тренд на це був зрозумілий – зайняти ліберальну нішу селебріті-неполітиками, яких буде підтримувати молодь. І насправді мені дійсно цікаво, як в голові Путіна влаштована перемога Зеленського – він же мислить конспірологічними теоріями", — сказав Пономарьов.

Екс-депутат зазначив, що політичні менеджери Путіна розглядають виникнення тренда на неполітиків у влади як небезпеку і саме з цієї причини готується партія Урганта – це попереджувальні дії.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Як стверджує політик, Путін вважає Зеленського змовою і від того, яку саме змову бачить президент РФ, залежить інтонація спілкування Росії з новообраним президентом України.

Нагадаємо, що в раді безпеки ООН відмовилися задовольнити вимоги Росії щодо прийнятого закону про забезпечення функціонування української мови як державної.

Як повідомляв портал Знай.uа, одразу ж після оголошення результатів виборів в Україні Іван Ургант жартома заявив, що теж готовий балотуватися в президенти Росії.

Також портал Знай.uа писав, що Ургант задумався про участь у виборах президента Росії, надихнувшись успіхом українського коміка Володимира Зеленського.