Перед новим президентом Володимиром Зеленським стоїть безліч завдань, які тому потрібно буде розв’язати, однак наразі головне - це розібратися зі скандалом, який викликав його попередник Петро Порошенко.

Інавгурація Володимира Зеленського

Про це повідомив у своєму відеоблозі на Youtube-каналі журналіст Олександр Дубінський, передає Рoliteka.

Дубінський підкреслив, що тепер, після інавгурації Володимира Зеленського у нього буде іще одне завдання, крім "об'єктивної оцінки" оточення Порошенко.

Вони, за словами журналіста, є пропаленими корупціонерами, що протягом п’яти років прикривалися вишиванками і шароварами, розповідаючи, що вони за країну хоча робили все проти країни в інтересах Путіна.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Вони просто тупо пи*дили гроші, знищували все, що тільки можна було відродити. Вони просто все це розпилювали, розбивали і виводили в офшори, а також були агентами Кремля", – розповідає Дубинський.

За словами журналіста, одним із головних завдань нової влади - розібратися в тому, що відбувається в українській армії.

"Справжніх агентів Кремля в українській армії дуже багато, ось в тій самій, яка готова протистояти Володимиру Путіну. Там їх не менше ніж в політиці, ніж в парламенті і в адміністрації президента. І остання історія з екс-командувачем Нацгвардії, це доводить", - наголосив Дубинський та поділився подробицями анонсованої історії.

Верховна Рада

"Командувач Нацгвардії має доньку, у якої російське громадянство і яка постійно проживає в Москві зі своїм чоловіком. При його призначенні на посаду цього що, не перевіряли ?! А якщо перевіряли і чітко це знали, то яка різниця між ним і Калініним, який фактично носив значок РФ просто на парадах. Точно так, як до управління фракції Народний фронт допустили пі* арасів, у яких родичі мають російські паспорти. Агенти Кремля при Порошенко цвіли і пахли. Тому просто ревізія, перевірка і контроль… Цих Кремлівських зозуль настільки багато, що їх ще шукати і тиснути нігтем дуже довго доведеться. І це все завдяки Петру Олексійовичу", – резюмував журналіст.

Нагадаємо, шостий президент України Володимир Зеленський звернувся до українців під час церемонії інавгурації.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представники парламентських політсил і Володимир Зеленський дійшли згоди щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що у команді слуги народу впевнені, що Петро Порошенко в останні тижні своєї каденції проводить масові кадрові ротації, користуючись зволіканням з інавгурацією.