Не так давно скандал у соціальних мережах викликав син фігуранта корупційного скандалу в "Укроборонпром" Ігор Гладковський , який придбав надзвичайно дорогий автомобіль. Про це повідомив блогер Олександр Дубинський.

Ігор Гладковський

Але, як виявилося не єдиним автомобілем. Чергове фото Ігоря викликало неймовірну лють серед українців.

Юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook виклав фото "зоряного" синочка Гладковського в ресторані з кальянною трубкою в роті. Ігор спокійно "зависає" в телефоні і цілком нормально себе почуває.

"Красиво жити не Заборониш. Впізнали цього Юнака?" - лаконічно написав Шнайдер.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Українці в коментарях пишуть свої версії і выржают негативні емоції:
"Свинарчук", "Хрю", "Бамбук курить?", "Це талановитий бізнесмен... а не ось це ось все", "Талановитий злодій в третьому поколінні", "Вчиться грати на шкіряній флейті?", "Свин молодший", "Де ця свиня?
Петя випустив за бугор?"

"Скоро у в'язниці інше буде курити", "Не юнак, а тв*рюка", "Один, як сирітка", "Ще не втік? Отримав гарантії?", "Нікому "дати прикурити" молодому "талановитому" бізнесменові.", "Цй свині нічого не загрожує".

Нагадаємо, Петро Порошенко в ефірі "Радіо НВ" заявив, що йому не було відомо ні про якікорупційні схеми протягом його роботи за 5 років.

У ході бесіди ведучий задав питання президенту, чи він причетний до яких-небудь корупційних схем за час своєї роботи президентом, і чи може він сказати, що в цьому питанні його совість чиста.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандал із розслідуванням корупційних схем в Укроборонпром набирає обертів - стало відомо про те, що прокуратура не бачить підстав для обрання запобіжних заходів фігурантам справи про розкрадання Андрію Рогозі і Віталію Жукову, яких підозрюють у заниженні податків.

Також Знай.ua писав про те, що президент звернувся до уряду, щоб організувати перевірку на поліграфі для усіх керівників державного концерну "Укроборонпром".