У середу, 15 травня, чинний прем'єр-міністр Володимир Гройсман зажадав на засіданні Кабінету міністрів повного перезавантаження Державної фіскальної служби.

"В числі революційних змін – автоматичне відшкодування ПДВ, встановлення сканерів на митниці, спрощення касових операцій та використання електронного чека, суттєві дерегуляціонние кроки", – розмріявся Гройсман.

Прем'єр стверджує, що необхідні подальші перетворення. У цьому контексті прем'єр-міністр закликав судові органи розблокувати процес призначення глави митниці.

До цього Гройсман на своїй сторінці у соцмережі Twitter написав, що "Державна фіскальна служба потребує тотальної перезавантаження".

"Завдання перед Державною податковою службою, незважаючи на будь-опір, отримати якісний результат - відкрита служба, яка працює як сервісна по відношенню до бізнесу. Податкова не має кошмарити бізнес. Підприємець заробив кошти, заплатив податки - до нього немає ніяких питань", - впевнений прем'єр-міністр.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Примітно, що багато користувачів соцмережі неоднозначно відреагували на публікацію Гройсмана. Українці засипали пост гнівними коментарями з проханнями зібрати речі і піти з посади глави уряду.

Деякі також зазначили, що перезавантажуватися владі потрібно було відразу, а не в останній момент.

"Це якийсь цирк. Протягом останніх років то їх розділяють, то з'єднують. Потім знову по колу. Вам там що, більше нічим зайнятися?" - поцікавилися у Гройсмана у мережі.

Нагадаємо, що Міністерство фінансів України пропонує новий порядок застосування спрощеної системи оподаткування для малого бізнесу. Крім того, змінять форми заяв.

Як повідомляв портал Знай.uа, премьер-міністр України Володимир Гройсман зустрівся з новообраним президентом Володимиром Зеленським. За словами прем'єра, він буде спостерігати за тим, як буде розвиватися подальша взаємодія з президентом.

Також портал Знай.uа писав, що команда новообраного президента Володимира Зеленського хоче списати понад 7 млрд грн боргів Фопів за єдиний соціальний внесок (ЄСВ). Така сума накопичилася з 2016 року.