Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман прокоментував стрімкі зміни у своїй зовнішності, які немало подивували українців.

Володимир Гройсман

Політик заявив, що схуд завдяки фізичному навантаженню, і переживання щодо зміни влади в Україні тут ні до чого, передає "Радіо НВ".

За словами Гройсмана, він не дотримується жодної дієти, однак обмежив вживання деяких продуктів.

"В мене немає ніяких дієтологів. Я не застосовував ніяких медичних речей. Просто взяв себе в руки. Я категорично проти дієт. Коли сідаєш на дієту, то потім з неї виходиш і починаєш набирати вагу. Треба визначити прийнятний для себе раціон, якої б вистачало і який привів би вагу в норму. Треба себе обмежувати в харчуванні. Я не їм хліб, не їм картоплю, хоча дуже її люблю", – зізнався прем'єр-міністр.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Разом із тим Гройсман заперечив, що такі різкі зміни у зовнішності якось пов'язані із останніми політичними баталіями в Україні та зміною влади, хоча українці припускають, що прем'єр перебуває у стані стресу через перемогу на виборах Володимира Зеленського та губиться у загадках щодо свого майбутнього у політиці.

Володимир Гройсман

Гройсман зазначив, що для схуднення необхідні фізичні навантаження.

"Людина повинна рухатися, щоб відчувати себе нормально", – резюмував він.

Нагадаємо, під час робочого візиту у Вінницьку область прем'єр Гройсман виглядав досить струнким. Кажуть, що політик скинув майже 20 кілограм.

Володимир Гройсман

Саме тому вінницькі бабусі навіть радили землякові "повернутися у Вінницю і наїстися, бо дуже схуд через ці вибори та нерви". Про це пишуть столичні журналісти.

Як розповів сам Володимир Борисович, він "почав худнути після операції на спині в 2016 році". Тоді політик вирішив худнути за допомогою тренувань, стверджуючи, що ні на яких дієтах не сидів. - Взагалі ніяких дієт.

Як повідомляв раніше Знай.ua, український державний і політичний діяч Олексій Кучеренко гнівно прокоментував переконання Володимира Гройсмана, що він може очолювати Кабмін і після виборів Ради.

Володимир Гройсман

Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Також Знай.ua писав про те, що екс-кандидат у президенти, міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що готовий боротися за крісло прем'єр-міністра.