Телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував дії Верховної Ради, яка намагається максимально відтягнути інавгурацію новообраного президента Володимира Зеленського та оцінив "нагородну лихоманку" поки що чинного президента Петра Порошенка, який усе ще "тримається" за уявне крісло.

Петро Порошенко

Відповідним відео телеведучий поділився на своєму Уoutube-каналі.

"Зеленському знову "пощастило" - не дає йому Рада стати главою держави у повному сенсі цього слова і набирає таким чином "штрафні очки". Зараз Рада зайнята тим,що порошенківські прихвостні роздають один одному ордени, нагороди і, повторюся, наші із вами гроші", - підкреслив Пальчевський.

"Ордена також - народні. Вони не повинні видаватися за принципом "ти мені колись підтирав д*пу в машині, коли я п'яний їздив, тому давай-но ти станеш зараз генералом", як це відбулося із начальником охорони Порошенка.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

У контексті останніх подій телеведучий звернувся до Володимира Зеленському та дав йому пораду щодо подальшої взаємодії з "попередниками".

"Володимире Олександровичу! Усе, що тобі зараз потрібно зробити - це посадити "першу п'ятірку", народ тебе підтримає. Володю, не підведи", - резюмував Андрій Пальчевський.

Володимир Зеленський

Нагадаємо, новообраний президент Володимир Зеленський вважає, що Верховна рада навмисно затягує його інавгурацію та вимагає призначити її на 19 травня.

Верховна Рада

Про це повідомляє РБК-Україна.

У команді слуги народу впевнені, що Петро Порошенко в останні тижні своєї каденції проводить масові кадрові ротації, користуючись зволіканням з інавгурацією.

Як повідомляв раніше Знай.ua, політтехнолог новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков поділився планами слуги народу щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що Петро Порошенко в останні дні свого чинного президентстванамагається узурпувати владу.