Політтехнолог Михайло Подоляк поділився думками з приводу "ери Порошенка", яка після феєричної перемоги на президентських виборах Володимира Зеленського наближається до логічного кінця, однак поки що чинний гарант відмовляється це розуміти.

Порошенко і Зеленський

Відповідною публікацією під назвою "Чому Порошенко відмовляється йти" він поділився на своїй сторінці у Facebook, додавши відео авторської програми "Чорне та біле".

"Так буває. Людину показово відправили далеко за двері. "Іди і думай, чому ти став вигнанцем у власній країні. А він наполегливо ломиться у вікно... Порошенко, судячи з усього, так і не повірив у те, що програв. І що йому потрібно залишити царські апартаменти. І що він більше не головний феодал. І що країна не готова і далі слухати його пафосні закиди про "потужні реформування"... Петро Олексійович наполегливо продовжує грати роль незамінного президента... У настільки явної відмови від реальності є три прості пояснення... Життя в ілюзіях, банальний страх майбутньої відповідальності і чиста прагматика (роздати побільше нагород своїм і тим самим придбати їх лояльність)... ..

"Після поразки на виборах, у яку Порошенко, вочевидь, і досі не вірить, він почав виявляти бурхливу активність, чого не робив раніше за 5 років "по-новому". Зараз ми бачимо парадоксальний "сюжет", зпродюсований Петром Олексійовичем - з одного боку чинний гарант Порошенко, з іншого - новообраний Зеленський, і між ними - жодної комунікації", - відзначає Подоляк.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

"Зараз Порошенко одноосібно приймає гігантську кількість суперечливих рішень. Комплекс "месіантсва" у дії", - резюмував Подоляк.

Нагадаємо, поки ще чинний президент України Петро Порошенко"віддячив" скандального директора "Дніпропетровського стрілочного заводу" Сергія Тараненко орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня. Відомо, що Тараненко НАБУ підозрює у заволодінні 93 млн грн ($3,6 млн) "Укрзалізниці".

Як повідомляв раніше Знай.ua, новообраний президент Володимир Зеленський вважає, що Верховна рада навмисно затягує його інавгурацію та вимагає призначити її на 19 травня.

Також Знай.ua писав про те, що Петро Порошенко в останні дні свого чинного президентстванамагається узурпувати владу.