Поки ще чинний президент України Петро Порошенко "віддячив" скандального директора "Дніпропетровського стрілочного заводу" Сергія Тараненко орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня. Відомо, що Тараненко НАБУ підозрює у заволодінні 93 млн грн ($3,6 млн) "Укрзалізниці".

Відомо, що указ про присвоєння ордена підписаний президентом ще 4 травня. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Тараненко Сергій

Орден Ярослава Мудрого в Україні дають за видатні заслуги в "державному будівництві", зміцнення авторитету країни, розвитку авторитету, економіки, науки тощо. На ордені V ступеня є напис "Мудрість, честь, слава".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко нагородив голову Європейської Ради Дональда Туска орденом Ярослава Мудрого.

Популярні новини зараз

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

"Пишаюся можливістю нагородити великого друга України, президента Європейської Ради Дональда Туска високою державною нагородою: орденом Ярослава Мудрого", – сказав Порошенко.

Порошенко подякував Туска за підтримку України: "на нашому спільному шляху повернення в єдину сім'ю європейських народів і відстоювання нашого суверенітету і територіальної цілісності".

Варто нагадати, що шокуючі подробиці про людей, які отримали в останні дні нагороди від Порошенка обговорюють українці. Ці люди могли б від них відмовитися. В ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України – From-UA таку заяву зробив український блогер і волонтер Олексій Мочанов. Коментуючи інформацію про те, що чинний президент України Петро Порошенко присудив державні нагороди ряду чиновників, діячів духовенства, мистецтва, освіти і бізнесу, відомий блогер каже, що зараз світ на нас дивиться з тугою і роздратуванням.

Нагадаємо, "Досить валяти дурня": Шустер пригадав Порошенко 5 років "по-новому".

Як повідомляв Знай.uа Богуцька показала, що спільного у Порошенка і Путіна: "Діють синхронно".

Знай.uа писав, останній акорд: Порошенко потайки "покарав" скандального регіонала орденом.