Журналіст "Наші гроші" Юрій Ніколов прокоментував скандал із нагородженням поки що чинним президентом Петром Порошенком директора "Дніпропетровського стрілочного заводу" Сергія Тараненко орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня.

Сергій Тараненко

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

Варто нагадати, що Тараненко підозрюють у заволодінні 93 млн грн ($3,6 млн) "Укрзалізниці".

"Порошенко вже настільки йо*нувся на грунті корупції, що нагородив орденом помічника Дубневича, якого НАБУ прямо зараз веде у в'язницю. Про це не можна не знати. Про це не можна не знати навіть рукож*пим ідіотам Адмінстрації президента. Про звинувачення Тараненка в розкраданні "Укрзалізниці" писали відкритим текстом в новинах. Про арешт його майна публікували на всіх стовпах. А Порошенко подарував йому орден", - написав журналіст.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Українці масово підтримали гнівний месседж Ніколова.

"На жаль, цього Порошенка-АЛЯ-Янукович вибрали собі ми самі великою більшістю! І за 5 років ніхто з нас, окрім народовольця Н.Савченко, його "на вили" не підняв, на жаль. Але, зараз майже усі стали сміливим, коли Пороху залишилися лічені місяці у владі!?", "Орден, кажете? Молодець,мабуть нормально ділився", "Будь-який каприз за ваші гроші" - пишуть розлючені користувачі.

Нагадаємо, поки ще чинний президент України Петро Порошенко "віддячив" скандальному директору "Дніпропетровського стрілочного заводу" Сергія Тараненко орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня. Відомо, що Тараненко НАБУ підозрює у заволодінні 93 млн грн ($3,6 млн) "Укрзалізниці".

Відомо, що указ про присвоєння ордена підписаний президентом ще 4 травня. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Петро Порошенко в останні дні свого чинного президентстванамагається узурпувати владу.

Також Знай.ua писав про те, що президент України Петро Порошенко нагородив голову Європейської Ради Дональда Туска орденом Ярослава Мудрого.