Президент держави-окупанта Володимир Путін готується до зустрічі із новообраним президентом України Володимиром Зеленським та вже робить стратегічні кроки "на випередження".

Володимир Путін

Про це розповів представник України в Тристоронньої контактної мінської групи Євген Марчук, передають ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що наразі Путін створює собі перевагу перед майбутніми переговорами, зробивши деякі стратегічні кроки проти майбутньої української адміністрації.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

За словами Марчука, політика Кремля щодо України стала більш агресивною після перемоги Зеленського на виборах, і це не випадково.

"Путін до сьогоднішнього дня не привітав Зеленського, а на міжнародно-дипломатичному рівні – це знак. Це означає невизнання. Це перший психологічний фактор впливу на Зеленського як на молодого президента. Друге – паспортизація. Це – виклик. Вже не Порошенко буде займатися вирішенням цієї проблеми, і як з цим бути. Цим вже буде Зеленський займатися. Ще – ембарго на постачання нафти в Україну з 1 червня і з 1 січня невідомо, як буде з транзитом газу через Україну", – вважає Марчук.

Євген Марчук

"Знаючи російську переговорну машину, Путін і його команда створюють для себе в переговорах дуже потужний резерв впливу на українську владу. Так було в Мінську 15 лютого 2015 року – переговори йшли під час активного наступу російських військ на Дебальцеве, де вони переважали в силі", – резюмував він.

Нагадаємо, новообраний президент України Володимир Зеленський зробить все для того щоб правоохоронні органи в Україні стали самостійними та незалежними.

Як повідомляв раніше Знай.ua, новообраний президент України Володимир Зеленський може ініціювати скасування процесу декомунізації українських міст.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.