Адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані заявив, що планує візит до Києва.

Рудольф Джуліані

Про свою майбутню поїздку він розповів газеті The New York Times.

Адвокат Трампа повідомив, що прилетить до Києва для того, щоб дати поштовх до продовження розслідування втручання в президентські вибори 2016 року на користь Хілларі Клінтон.

Окрім того він додав, що має намір зустрітися з обраним президентом України Володимиром Зеленським і закликати його до продовження розслідування про те, чи співпрацювали демократи з українськими чиновниками в період передвиборної кампанії Хілларі Клінтон і Дональда Трампа три роки тому.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Дональд Трамп

Адвокат Трампа також має намір домогтися розслідування в відношенні сина конкурента Трампа на наступних президентських виборах - демократа і колишнього віце-президента Джо Байдена, який нещодавно був замішаний у скандалі з домаганням.

Зокрема, Джуліані вимагає розслідування роботи Хантера Байдена в Україну в компанії, що належить українському олігарху.

Адвокат Трампа підкреслив, що відвідає Київ протягом найближчих тижнів, однак при цьому не повідомив, чи знає президент США про плановану зустріч із Зеленським.

Володимир Зеленський

Нагадаємо, новообраний президент України Володимир Зеленський зробить все для того щоб правоохоронні органи в Україні стали самостійними та незалежними.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє "Хвиля".

Зокрема, радник Володимира Зеленського з політичних питань Дмитро Разумков розповів, що відповідні органи будуть переслідувати кожного, хто буде порушувати чинне законодавства.

Як повідомляв раніше Знай.ua, перші кадрові призначення і законодавчі ініціативи в новому уряді стануть відомі після інавгурації Володимира Зеленського. Про це у середу, 8 травня, заявив спікер новоспеченого президента Дмитро Разумков.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.